angelicawahlin
angelchanelle
Blue summersky, blue shoes
Skippade de vanliga lektionerna idag & åkte bara in till mitt muntliga nationella i matte vid 14.30, ringde sedan mamma för att berätta hur det gick & upptäckte att hon var på Gränby med lilleman, så jag drog dit. Hon gav mig ett par coola skor & en supersnygg långklänning (som jag dock inte kommer visa på bild förrän den 12e då jag ska ha den på skolavslutningen). Vi tog en fika & så hjälpte jag henne att handla mat.
 
Kom hem, tog kvällsfika med henne & pappa, pussade på kissen, försökte plugga & stack sedan ut igen för att träffa Sisela i någon timma. Till helgen kommer jag vara bortrest, vilket betyder att jag missar grillfest & häng i Stadsparken med gänget, så jag ville i alla fall passa på att träffa henne en stund. Nu är det snart dags att lägga sig så att jag lyckas kämpa mig till skolan imorgon & efter den bär det av till Norrköping, wihoo!
 
My new babies!
Och jag går i dagar i tröjan du hatar
~
När man är för chockad att man inte förmår sig att säga ifrån, förmår sig inte att säga något annat än "ja" och "okej" fast man vet att man borde säga "nej, du har fel!".