angelicawahlin
angelchanelle
Jag har inga ord, känslan är för stark
För exakt två år sedan återvände en av Guds finaste änglar till himlen. Det här är både lyckans och sorgens dag. Lyckans på grund av alla fina minnen jag har att tänka tillbaka på & sorgens just för att min älskade farfar inte längre finns hos mig. Men jag tror att han har det bra där uppe & vakar över oss som fortfarande är kvar. Jag älskar och saknar dig, farfar! Vila i frid ♥
 
 
Vårvärme & Norrköping
Sitter nu äntligen på bussen till Norrköping efter att panikartat ha sprungit runt i huset i jakt på plånboken med busskortet i, när den redan låg nerpackad i väskan, haha. Jag blir som min mamma; jag blir stressad när jag ska åka & måste kolla flera gånger att jag har med mig allt, & när jag blir så stressad glömmer jag ibland att jag redan lagt ner något.
 
Ute här i Uppsala är det iallafall vårvärme & solsken, så jag körde på en lite vårigare outfit & solbrillorna. Träffade också på mamma & pappa T (plus ena storasystern) vid bussen. Blev hur glad som helst, trots att vi inte hann prata särskilt mycket. Känner mig fortfarande helt avslappnad & hemma i deras sällskap. Jag gillar dem otroligt mycket!
 
Too sexy for my shirt
Ska ta & nanna kudden nu, så att jag orkar upp tidigt imorgon. Måste packa det sista, äta, göra iordning något slags fika, fixa till mig så att jag åtminstone ser acceptabel ut & sen bär det av mot Norrköping för att spendera åtminstone en del av lovet där. Vi har inte bestämt när jag ska hem än, men känner jag oss rätt så kommer det inte bli förrän den sjunde. Jag älskar att ha lov.
 
Lyckades fånga honom när han kollade in i kameran trots att han inte var ett dugg förberedd. Snyggaste människan på jorden, helt klart ♥