angelicawahlin
angelchanelle
13.25
Godmorgon bloggen!
Käkade nyss lite lunch och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra .. Jag börjar inte skolan förrän 13.25 och jag är helt klar för dagen .. Funderar på att överraska mamma genom att dammsuga köket, hihi.Zombie
Minns ni att jag igår skrev att jag var taggad i skolan & hög på livet? Så var fallet inte idag. Tvärtom. Ville bara spy på allt & alla & även de enklaste skoluppgifterna ville jag riva sönder, samt ställa mig upp & skrika "JAG VILL IIIIIIINTEEEE!" som ett litet barn. Nej. Jag är trött, förkyld & helt omotiverad. Därav ingen bloggning. Godnatt!
Tröttare får man leta efter
Jag vet inte vad för energi jag gått på idag alltså. Jag har varit pigg & taggad hela dagen. Jag brukar annars börja gäspa senast efter första lektionen, men inte idag inte. Nu är jag dock en zombie. Är så himla trött av någon anledning, trots mycket sömn & världens energi i skolan.
 
Jaja, jag ska försöka ta mig upp ur sängen. Ska nämligen träffa Sisela snart & trots tröttheten blir det finfint! Bjuder er på en lite äldre bild från en dag då vi omedvetet klätt oss nästan likadant. Vi tyckte att det borde förevigas, så vi gick fram till ett par främlingar & bad dem ta kort, haha!