angelicawahlin
angelchanelle
Dags att välkomna John Blund
Goodnight sweeties!
Nu är det dags för mig att välkomna John Blund. Jag är så trött att jag skelar, förstår inte riktigt vad det är med mig med tanke på hur mycket jag faktiskt sover .. & kom inte & säg att jag sover för mycket nu, för jag vet hur mycket jag kan & behöver sova. Haha.
 
Känner på mig att jag kommer ha en dålig dag imorgon, bara för att jag har haft två bra dagar på raken trots att jag varit så himla trött. Jaja, nu ska vi inte vara negativa (pöh, vem försöker jag lura? Jag är trots allt pessimist) utan tänka positivt & hoppas att morgondagen blir underbar. Nighty, nighty sweethearts!
 
High ponytail
Idag kom Rune hem & jag som varit på bra humör hela dagen blev ännu gladare! När vi åt middag var hela familjen samlad runt matbordet igen, hur mysigt som helst!
 
Nu har jag precis städat Blubbans bur, hon var lite missnöjd över att bli nerstoppad i en glasbytta igen, haha, men desto gladare när allt var rent. Tyvärr skräpar hon ner på direkten igen, slänger solrosfrön överallt och sprätter sand så att det till & med kommer ut utanför buren ..
 
Är helt färdig i kroppen idag med, så jag ska nog lägga mig med en god bok eller framför något bra program på TV nu & sedan lägga mig tidigt även idag. Måste bara dammsuga upp allt spån i rummet först, suck.
 
 
Friluftsdag
Jag är så himla trött, helt slut efter utedagen med skolan trots att jag gjorde mest ingenting. Förutom att gå cirka sex kilometer - varav minst halva vägen var i snöfylld skog. Men det tycker man ju att jag borde klara av utan större problem egentligen.
 
Jaja, solen har iallafall lyst riktigt ordentligt idag & det har varit plusgrader. & när jag kom hem stod mamma i köket, ifärd med att göra varma mackor. Hon hade dessutom hyrt film, köpt popcorn & läsk, samt ställde sig & gjorde chokladbollar. Jag har kort sagt haft en helmysig dag tillsammans med mamma & mina småbröder (Rune är ju på jobbresa).
 
Nu ska jag snart ta & lägga mig. Jag ska bara blåsa håret & fixa det sista, sen är det nattinatti.
 
Kön till grillen var milslång så vi bestämde oss för att sätta oss på en parkering & grilla våran korv & våra marshmallows. Inget konstigt alls ..