angelicawahlin
angelchanelle
Landat i Norrköping
Hej på er! Bloggen har fått vila lite nu under julhelgen då jag inte ville behöva fokusera på något annat än att bara njuta av att få vara med mina nära och kära. Fick hur som helst fina julklappar och under julgranen låg det till och med en åt Vippen från mina föräldrar och mormor! Nu har jag dock landat i Norrköping (tog sista bussen hit igår). Här kommer jag stanna till nästa år, hehe .. Ska försöka blogga lite flitigare nu men vi får väl se hur det går med det .. Ville mest kika in och säga att jag så smått börjat komma tillbaka till bloggen samt önska er god fortsättning!And he shot me through my soul
Oredigerad
Foto: Pappa (Rune Wåhlin)
Lyxen med en vit jul
Först vill jag bara hälsa er alla en riktigt god jul! Jag hoppas att ni får en helt underbar jul med era nära & kära, god mat & fina klappar!
 
För det andra vill jag tacka mina föräldrar (mamma & Rune) för att de alltid gett mig en vit jul, trots en alkoholiserad far - inte Rune, alltså. Det är på många sätt rentav lyxigt att få spendera en helt vit jul med sin familj. Tyvärr är det många barn som inte får den förmånen & mitt hjärta går ut lite extra till de barnen idag. Visste ni att var tolfte minut under julafton, juldagen & annandagen lyfter ett barn luren för att ringa till BRIS? 
 
Det är verkligen dags att ta ställning nu, mina kära vänner. Kan ni avstå från alkohol under julafton, juldagen & annandagen för barnen? Isåfall vill jag att ni ska gå in på vitjul.se & skriva in er. För varje ställningstagande bidrar Upplevelsepresent med en krona till fina upplevelser för barn!