angelicawahlin
angelchanelle
Sweet, sugar, candyman
Blev klar ovanligt snabbt idag, så nu sitter jag bara & väntar på att klockan ska bli tio i så jag kan åka till skolan, haha. Är rätt taggad på dagen. Det är helt okej lektioner, det är fredag (vilket betyder hembakat fika) & min prins kommer idag! Jag ser dock ut som om jag blivit levande begravd trots mina elva timmars sömn, men det är lugnt. Jag är glad ändå!
 
Ska försöka hinna köpa ett par "iläggssulor" idag med, så att jag kan använda skorna jag fick av Jesper i somras. Jennifer hade hittat jättebra sulor på Skopunkten (i Uppsala) för endast 20 kr, så om det är någon mer än jag som behöver sådana kan ni ju alltid titta in där.
 
Uppe med tuppen ..
.. När jag egentligen borde ha sovmorgon, men det går nu med. Träningskläderna är på och snart går bussen så nu sticker jag för att ha idrott!These questions
Fick en kommentar av någon som "alltid undrat hur min sångröst låter" & eftersom du var anonym & kommentarade via bloggen, så svarar jag här. Nu är det så att jag inte vet om jag vågar lägga upp någon video eller ljudfil för att göra slut på dina funderingar, haha. Jag har hållit på med musik förut, men det var mest punkrock & där behövs inte lika mycket tonsäkerhet som den sorts sång jag antar att du syftar på. Man låter ju alltid bäst i huvudet, sååå. Jag måste fundera lite på det där!
 
Okej, det är typ storm i Uppsala. Mitt hår var skitsnyggt imorse. När jag kom hem idag - efter en heldag av blåst - såg jag ut såhär.