angelicawahlin
angelchanelle
Longing for your love
YAAY! Imorgon kommer min prins hit. Längtar så jag kan dö! Hihi. Nu ska jag lägga mig så att tiden går fort. Dessutom ska jag köpa skor & det är ytterligare en sak att se framemot, för att inte tala om all god mat jag kommer få äta. Nej, godnatt!
 
(Uppdateringen kommer vara seg i helgen eftersom att jag tänker stänga av datorn då, men vill ni ändå veta vad som försiggår i mitt grå SvenssonSvensson-liv så kan ni följa mig på instagram, @angelchanelle.)
Nothing, and you?
Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag har inte så mycket att skriva just nu. Jag går till skolan, kommer hem, äter, pluggar, äter igen, spelar i någon timma eller ser Glee, äter igen & sen går jag & lägger mig. Är konstant trött & försöker verkligen ta tag i plugget just nu. Jag måste bli klar med allt innan jullovet, så att jag kan njuta av tiden med älskling utan att ha plugget gnagandet i bakhuvudet hela tiden.
 
Var iallafall & köpte julklappar med mamma i måndags. Nu är det bara mamma kvar som jag ska köpa åt. Det känns så himla bra att för en gångs skull varit ute i tid & sluppit stressa i sista sekund! Så imorgon ska jag sitta kvar en stund efter skolan för att skriva klart en uppsats, sen har jag matteprov att plugga på till i övermorgon & sen tar jag en paus från allt skolarbete över helgen för då kommer min baby! Åååh, längtar så himla mycket.
 
Måste sova nu iallafall, godnatt på er godingar!
Look of today
Ska göra nudlar nu, älskar mat!