angelicawahlin
angelchanelle
Borttagen utan anledning & förvarning ..?
För någon timme sen la jag upp en videoblogg där jag reflekterade över varför man säger just 'nysvensk' om nykomna till Sverige. Jag vill påpeka att videon inte innehöll något stötande eller rasistiskt på något sätt - jag pratade helt enkelt bara om att jag tyckte det lät märkligt att säga nysvensk när vi inte säger gammalsvensk om de som är födda i Sverige. Bloggen togs bort av videofyme utan förvarning & utan att de ens lämnade mig en anledning till varför videon överhuvudtaget togs bort in the first place. Tyckte faktiskt att det var dåligt gjort. De kunde ju iallafall gett mig en anledning, som sagt. Videon bröt inte heller mot någon av deras regler.

Förvirrad & osminkad chey.
Demokrati, nyhetsanalys & Hizbollah
Min hjärna känns helt slutkörd. Jag kommer nog inte kunna ta in mer information ikväll, haha. Nu har jag skickat in tre uppsatser som jag jobbat med hela dagen, så jag hoppas verkligen att de blev någorlunda bra. Den ena handlade om demokrati & hur Sverige styrs, den andra var en nyhetsanalys & den tredje handlade om islamofobi med koppling till Hizbollah. Måste säga att särskilt den sista uppsatsen var riktigt intressant att hitta fakta till, samt skriva. Jag får väl hoppas att min religionslärare tycker samma sak, hehe !

Har även precis åtnjutit en liten fika med familjen. Nåja, inte hela familjen. Rune är ute på jobbresa. Det blev iallafall kladdkaka & glass. Mumma.
Nästsista i maj
Goddagens på er min snäckor ! Hehe ..
Jag blev hemma från skolan idag, precis som igår. Är jätteyr av någon anledning, men vet inte varför. Usch. Hur som, har hunnit med en del sen jag vaknade för ett tag sen. Har läst lite, bakat kladdkaka, plockat i & ur diskmaskinen, samt ätit frukost. Nu står en massa effektivt uppsatsskrivande på schemat. Kladdkakan får jag heller inte äta av förrän jag har skickat in första uppsatsen - det har jag bestämt. Det blir som en liten motivation för mig, hehe.