angelicawahlin
angelchanelle
Say "Welcome" to John Blund

Nej, vet ni vad ? Nu säger jag godnatt & tar min kvällscigg. Jag ska upp ganska tidigt imorgon för att åka till Norrköping där jag spenderar nästan hela mitt påsklov. Däremot har inte älskling lov samtidigt som mig, vilket suger. Men antagligen får jag hänga med honom till hans skola iallafall (skola på ett lov ?!!!!).


Bild på mig och min babe från när vi var hos hans pappa på ... familjemiddag fast endast med bröderna, hans pappas sambo och den ena brorsans flickvän.

HÅR, MASSA HÅR
Idag var jag och fixade mitt hår. Köpte hårförlängning med Nathalie & Wiessing igår på Afro Rawan Shop och idag var jag där igen för att sätta in det. Det är hälften syntetiskt och hälften äkta, så jag kommer få byta ut om ungefär 3 - 5 månder sa dom, beroende på hur väl jag sköter det. Jag sydde/flätade in det & det kostade endast 600, tog ungefär en timma att göra. Men det blev iallafall superbra tycker jag, så kan rekommendera det stället stort ! Däremot är det rätt svårt att få tid där. Själva 'shoppen' är öppen måndag till lördag, men frisörsalongen måste man beställa tid för då frisörerna bara är där då & då. Dessutom är dom rätt fullbokade. Men som sagt, om man väl får en tid där så kan man vara säker på ett underbart resultat ! Dom ger en också massa tips på hur man kan sköta sitt hår för att få det finare.

Shoes


Idag sa jag, med ett litet sting av sorg i hjärtat, hejdå till mina älskade, rosa converse. De har - tro det eller ej - troget prydit mina fötter enda sedan sommaren 2009. Istället för dom satte jag iallafall på mig ett par nya skor. Gulliga, blommiga små vårskor. Kändes fint. Jag fick dom av mamma för någon dag sen. Jag tror dom är köpta på Skopunkten, för 100 kr eller nåt sånt.