angelicawahlin
angelchanelle
" Never let a girl go to sleep mad or sad "
Jag älskar dig av hela mitt hjärta, med hela mig. Du är mitt allt, min luft, mitt blod, min sol - allt. Jag kan inte se ett liv utan dig längre. Du var den som fick mig att kämpa, du gav mig livsluften tillbaka. Du gör livet värt någonting. Du är en del av mig nu, min bättre halva. Du kompletterar mig, lockar fram det bästa i mig & gör mig till en bättre människa.
Om jag fick välja mellan solen & dig, då skulle jag välja dig för du lyser upp min värld. Det spelar ingen roll om jag är ifrån dig några sekunder eller flera veckor, jag saknar dig så fort du inte är i närheten av mig. Du finns konstant i mina tankar. Jag kommer fortfarande ihåg första kyssen. Jag kommer ihåg den första filmen vi såg.
Jag blir fortfarande knäsvag när jag ser dig, när du ser in i mina ögon så drunknar jag & när du kysser mig känns det som om tiden stannar helt runtom oss. För mig är det bara du & jag.
Vi har så många minnen tillsammans, hur skulle jag någonsin kunna kasta bort dem ? Hur skulle jag någonsin vilja lämna dig när jag älskar dig så mycket ?
 
Min garderob

Sist Jesper var här lämnade han kvar lite kläder. Så för någon vecka sen tog jag ändan ur vagnen & sorterade upp allt jag har i min garderob så att han skulle ha någonstans att lägga sina kläder. Känns liksom rätt rimligt att vi båda har lämnat ett par saker hos varann eftersom vi i princip bor lite halvt hos varandra, haha.

 

& nu när jag lägger upp bilderna så får ju även den personen som frågade hur min garderob ser ut svar på det. Däremot kan jag ju tillägga att ungefär halva min garderob låg i tvätten nu när jag tog kortet, så ja. & den lilla tomma rutan är Jesper's plats, haha.

 

Desperate Housewives
Idag vaknade jag riktigt sent & gick ut & la mig i solen med en god bok nästan på direkten. Så där har jag legat framtills några timmar sen då solen gick i moln. Har även mumsat jordgubbar. Nu har dock dom senaste två (?) timmarna gått ut på att kolla på Desperate Housewives. Är i färd med att avverka säsong två nu, yeeha.