angelicawahlin
angelchanelle
I'm missing those days

Åh, vad fruktansvärt mycket jag saknar dom där vår - & sommarkvällarna när det var nästan lika varmt på natten som på dagen. När det i stort sett bara var mörkt i högst en timma & sen kom solljuset fram igen. Saknar hur man kunde vara ute & röja nätterna i ända utan att frysa. & oj, vad jag saknar människorna som jag spenderade våren & sommaren 2011 med. Det var tider det !

Dessa är bara några av alla bilder från i våras/somras & endast ett fåtal av alla de människor jag spenderade dom med.


Footprints in the sand, reminding me of that you were here
Haha oj, vilken kväll det var igår. Inte min bästa om man säger så. Jag skulle ner till nedervåningen för att leta efter några Ipren - tabletter i köket för att dämpa smärtan i örat någorlunda. Jag antar att jag gick rätt fort, eller inte kollade mig ordentligt för, för jag hann inte ens gå ett trappsteg innan jag föll handlöst baklänges & studsade omväxlande på rumpan & ryggen ända ner till golvet i undre hallen.  Jag som trodde att mina klumpeduns - dagar var förbi, men tydligen inte.

One day before my hair went black.
Forever alone

Säger godnatt till datorn nu. Känns ensamt att sova nu när jag inte har min älskling bredvid mig. Ingen som håller om mig & ingen som snarkar sådär lagom högt att det bara blir mysigt ..
Förresten har mina örondroppar tagit slut (ja, min öroninflammation har ännu inte gett sig) så har superduper ont i örat, vilket påverkar mitt humör åt det negativa hållet om man säger så, så vet inte hur mycket uppdateringen det blir imorgon. Hoppas det är okej. Puss & godnatt på er !