angelicawahlin
angelchanelle
Dagens lila outfit
Ja, jag vet att bilden inte blev den bästa, men självutlösaren krånglade & det var ingen här hemma som kunde ta kort, så ni får nöja er.


| Baseballtröja från BikBok | Jeans från Cubus | Plus Converse & skinnjacka |
Den enda dagen då kvinnan får fria

Var som sagt på stan idag, kom hem för en stund sen. Först mötte jag upp Wiessing & sen sprang vi in i Cissi, som gjorde oss sällskap. Vi tog en liten (läs; stor när det gällde mig & Cissi) lunch på Burger King & snackade lite. Sen behövde Wiessing dra vidare.

Jag & Cissi fortsatte iallafall att gå på stan en stund till. Vi kollade faktiskt på ringar - dock inte åt oss själva, hihi. & I'm telling you, skottårsdagen - den enda dagen då kvinnor får fria - är ingen bra dag att leta ringar på. I stort sett allt var utsålt, & dom som inte var det hade bara ministorlekar kvar. Men efter mycket springande fram & tillbaka, så hittade vi till slut en som fick följa med mig hem. Tror den blir perfekt.
" Vad är det nu för speciell ring du köpte ? ", undrar säkert ni, men det får ni tyvärr inte veta än ..


Ungefär två vårar/somrar sen. Känns sjukt att tiden går så snabbt.

If she says a night, convince her: say a day
Hej gullisar !
Jag har precis njutit av en liten lunch bestående av potatismos, fläsk & Karl Johan - sås (svampen alltså, haha). Jag börjar inte skolan förrän halv ett idag, så jag behöver inte åka än på ett tag. Är dock helt iordninggjord, så nu tänker jag sätta mig & njuta av bra musik plus det fina vädret.

Ska som sagt på stan efter skolan, men jag borde inte komma hem alltför sent. Puss på er !

Ni får en bättre outfitbild när jag kommer hem.