angelicawahlin
angelchanelle
Slut på 2012
Okej, nu har vi kommit till den punkten på året då alla bloggar lägger ut årsresuméer & en hel drös med bilder på allt de gjort under året. Det tänker inte jag göra - istället tänker jag ta upp det som varit bäst på året, vilket är rätt svårt eftersom det har hänt så mycket bra.
 
Det jag till slut ändå fastnar för är det här; Klasserna på Jensen funkade inte riktigt, så det bestämdes att i tvåan skulle vårt års samhällsklasser splittras upp & blandas om på nytt. De flesta tyckte att det var en otroligt dålig idé, men för mig skulle det bli en nystart. Jag trivdes inte alls med klassen jag hade i ettan - av olika anledningar - men trots det kändes det otroligt nervöst i tvåan när man klev in i det nya klassrummet, första dagen efter sommarlovet. Jag kände bara två stycken bra där, även om det fanns folk från min förra klass där med.
 
Hur som helst, redan första dagen tog ett gäng tjejer emot mig. Elin & Jennifer kände jag lite halvt sen tidigare (Elin från italienskan & Jennifer från ettan), men Elins kompisar - Elina, Frida, Helena & Minna - var en helt annan sak. Efter att ha stått lite i utkanten hela ettan var jag beredd på ungefär samma sak i tvåan. Men så blev det som sagt inte. Plötsligt fanns där folk som bjöd med mig på saker, pratade med mig om annat än skolarbete & umgicks med mig utan att jag kände att det var för att de ville ha något av mig. Människor som faktiskt tycktes bry sig om mig & vara glada över 'gruppens nykomling'.
 
& just detta - att bli mottagen i en grupp där folk redan känner varandra med öppna armar, bli välkomnad & vänligt bemött efter ett riktigt hårt år - det måste varit ett av de bästa minnena jag har från det här året. Kanske till & med de allra bästa.
 
Jag gillar tjejerna otroligt mycket, & även resten av min klass.Jag trivs som fisken i vattnet. Så tack tjejer för att ni tog in mig i gemenskapen, tack för att ni står ut med mina damputbrott & för att ni är så underbara som ni är! & tack klassen för att ni är så fruktansvärt balla!
Fyndat på mellandagsrean
Två BHar. En rosa Chantelle & en blå Parfait. Tillsammans gick de på ungefär 800 kr (fina mamma betalade)
Svarta jeans från H&M för 99 kr, rosa trosor för 30 kr, blå trosor för 60 kr, La Rive-parfym för 40 kr & sen vanlig hårfärg från Willy's.
Long time, no see
Gosh, måste bli bättre på att blogga även över högtider & när jag är med älskling. Jag har ju inte slängt in ett enda litet inlägg på fem dagar! Haha.
 
Hur som, vi kör en snabbuppdatering. Sen jag bloggade sist har jag;
 • klippt älsklings hår
 • firat julafton med pojkvännen, mormor & familjen
 • sett Hobbit på bio i 3D med älskling
 • träffat Sisela
 • shoppat BH:ar tillsammans med mamma, hon betalade (tack mammsen!)
 • åkt till Norrköping med älskling på en fullsatt Swebus-buss & önskat att det vore okej att tejpa för folks munnar med silvertejp, samt kasta ut deras illaluktande mat genom fönstret
 • fått frukost på sängen
 • fikat hos älsklings mormor & morfar
 • fyndat jeans, trosor, parfym & hårfärg på mellandagsrean
 • drogat serien The Walking Dead
 • övertalat mamma att jag ska få pierca naveln

Så, då vet ni. Imorgon vet jag inte vad som händer. Antingen ska jag leta efter blusen som jag spanat på länge eller så chillar jag & älskling hemma. Snart är det ju nyår & den spenderas hos älsklings morföräldrar. Jag har inte hunnit lägga över alla bilder från min & Jespers mobil än, men förmodligen kommer det en bildbomb om ett tag. Så länge bjuder jag på denna.