angelicawahlin
angelchanelle
Vardagslyx
Imorse blev jag väckt med frukost på sängen. Älskling hade gjort mackor med pepparsalami åt mig & kokat jordgubbste. Vi åt det framför CartoonNetwork, haha. Sen såg vi klart på Natt På Museet 2 som vi påbörjade igår & myste lite. Framåt eftermiddagen gjorde vi mat som blev otroligt god. Baby är kung på att steka kött !
Nu är vi rätt nyss hemkomna från en fotbollsmatch som vi var på tillsammans med hans pappa, lillebror, pappans sambo & hennes son. Ganska tråkig fotbollsmatch då inget hände, men det var ändå mysigt på sitt eget lilla vis. Så nu ska vi baka kladdkaka hade vi tänkt, sedan diska ännu en gång. Imorgon är det ju förresten Valborg, vad ska ni göra då ?

Ute & åker
Hej sötnosar ! Eller godkväll kanske man ska säga.
Jag sitter på bussen till Norrköping & är snart framme i Stockholm där jag ska ta en liten rökpaus. Kbry på det, jag vet. Jag gör iallafall lite nytta för mig; skriver lite på några uppsatser & svarar på en del viktiga mail, bland annat har några att göra med bloggen. Sitter dessutom med musik i öronen då jag hade tänkt mig att jag ska lära mig sjunga igen. Inte för att jag kan sitta & sjunga högt på bussen, men ändå.

Blir en del packning, haha. Med tanke på att jag tog med mig skolarbete, kläder för en långhelg osv.

Du snurrar min värld
Jag missade min buss med några sekunder. Fick en liten FML - känsla då, men tröstar mig själv med mysig svensk musik (för en gångs skull). Slutar fyra idag, sen blir det hem & packa det sista innan jag tar bussen till Norrköping. Gött.