angelicawahlin
angelchanelle
Aurevoir, see you på onsdag !

Nu tänker jag faktiskt gå & sussa. Ska ju upp runt sex imorgon, för att åka till Gotland. Ses på onsdag då jag kommer hem. Puss.

My eyes more red than the devil is.
Gosh, jag är helt slut, but still happy. Jag har aldrig varit såhär trött tror jag. Ändå är humöret på topp. Helt otroligt ju !
& alltså, förlåt för att uppdateringen suger & för att jag inte svarat/godkänt några kommentarer än.

Igår sa jag ju att jag skulle iväg med Sisela. Så efter att jag slängt i mig lite mat så stack jag ut till bussen & mötte Sisela på den, haha. Vi åkte in till LO tillsammans där vi först träffade Issa, Judith, Becca & några fler brudar. Efter ett tag gick vi ifrån dem & satte oss istället i en korridor & klottrade ner hela mina byxor genom att rita på dom med kajalpenna & eyeliner. Riktiga kostnärer vettni ;) Fast vi tröttnade rätt snabbt så vi drog ut till rälsen där vi hängde med Elia, Jesper & någon annan random snubbe. Snacka om att vi hade roligt alltså ! Jag skrek & grät av skratt på samma gång, efter någon timma kunde jag knappt stå upp & hade träningsvärk i magen. Shit, jag kommer få riiiiktiiiiga magmuskler, haha.
Jag, Sisela & Elia drog in en snabbis på stan också, träffade Wigfeldt på bussen (oj, vad folk man träffar på bussen nuförtiden, haha !), men vid det laget var vi alla så trötta så vi drog hem nästan på direkten. Efter att ha sovit endast en halvtimme på cirka 36 timmar, stupade jag i sängen runt 1, direkt efter att jag kommit hem från stan. Den ni.

Idag blev jag väckt tidigt, drog in till stan med mamma & shoppade. Vi tittade en liten stund på det så kallade kulturtåget som gick igenom Uppsala idag, innan vi gick & sydde upp min bankettklänning. Den kommer bli nästintill helt perfekt nu när den kortas av liiiite !
Just nu håller jag på att packa inför imorgon. Ska till Gotland med min klass då. Kommer bli fett ! Vi åker hem på onsdag & såvida stället vi ska sova på inte har wi-fi så kommer jag inte kunna blogga förrän då, för jag tar inte med mig datorn. 

Bjuder på en lite halvt misslyckad bild från igår på mig & Elia.
Baconballe.
Shit, jag är sjukt trött. Fick sova en knapp halvtimme innan väckarklockan ringde imorse, så då var det bara att kämpa sig upp för att göra en massa prov i skolan. Sjukt stolt över mig själv är jag för jag somnade inte på en enda lektion. Däremot har jag varit så övertrött att jag blivit helt hyper. Typ gått runt & skrikit mig hes i skolan.
Efter skolan mötte jag & Julia först upp Theo, sen träffade vi även Jesper i någon timma på stan innan jag drog hem. Så här sitter jag nu & väntar på att mina nudlar ska koka upp, så att jag kan slänga i mig lite mat. Eftet det ska jag kasta mig ut i regnrusket utanför dörren & träffa Sisela (kanske även Elia ?).
Era kommentarer svarar jag på så fort jag får en ledig stund & inte är såhär gripandes trött.