angelicawahlin
angelchanelle
Dancing under the stars, waiting for you to come kiss me.

Ber om ursäkt för att jag upprepat det så mycket dom här senaste dagarna, jag lovar att det snart ska vara slut på det - men jag är trött, så otroligt trött. Så nu kryper jag ner under en filt i soffan, nyduschad & fräsch med en bit kladdkaka. Det är jag värd, tycker jag. Imorgon blir det stan med Wiessing, om jag nu vågar ta risken att ringa hem till honom utifall hans mamma svarar. Yes sir, jag är feg. Pusshej.
Sleeping dogs lie never far enough awake
Mina ögonlock är otroligt tunga, trots att jag la mig så tidigt häromdan. Men Jesper missade sin buss igår så han blev kvar här över natten & tog bussen härifrån klockan 6.40 imorse, så det var bara att gå upp tidigt för tredje dagen på rak. Jag gick upp tjugo över tre, klockan fyra väckte jag älsklingen så hade vi ungefär två timmar för oss själva innan Rune skjutsade in oss till stationen.
Men jag gick & la mig ganska direkt när jag kom hem & blev upptvingad för någon timma sen. Idag tänker jag inte göra ett piss, bara ligga hemma & sega framför tvn eller ute i solen. Kanske åker en sväng in till stan också, men det tror jag knappast. Jag orkar inte.Jag älskar dig. Du är mina andetag & mitt hjärta. Du är den bästa man kan få ! ♥
My beloved.
Jag längtar lite sådär väldigt mycket till imorgon alltså. Det är nog första gången jag ser framemot att gå upp tidigt, haha. Klockan fem i åtta på morgonen ska jag nämligen hämta upp min prins från Centralstationen. Visserligen stannar han bara över dagen, vilket är rätt trist, men det är ju iallafall något.
Jag har ingen aning om vad vi ska göra, men antagligen blir det väl att bara chilla ute i det fina vädret eller se på film. & eftersom att jag är grymt trött efter att inte ha sovit en enda minut på mer än ett dygn & mina ögon bara vill åka igen så tror jag faktiskt att jag ska hoppa in i duschen snart, sen soooovaaaa. Man vill ju inte vara helt död & tråkig imorgon.


Bilder från Donken - frukosten med Teddy. Diggar särskilt bilden längst till vänster ! ;)