angelicawahlin
angelchanelle
Morning sunshines.

Ojojoj, vaknade rätt nyss. Kefft, huh ? Nämen vet inte riktigt vad som händer idag faktiskt. Kanske skulle träffa Wiessing, men jag känner mig så fruktansvärt osocial & tråkig idag, så jag vet inte. Å andra sidan börjar jag få abstinens, så kanske vore en bra idé att åka dit & claima det som är mitt. Fast nej, jag klarar mig nog till imorgon. Tror jag.

& förresten, EUK måste varit bland det tråkigaste jag varit med om ! Normalt brukar det vara en av dom roligaste veckorna på hela sommaren, men i år var det en sån stor besvikelse så det finns inte. Fanns nästan inga människor där & på kvällarna var det helt & hållet dött. Nej, fyfarao. Bara att hoppas att Youth i november har bättre drag !


Detta var det intressantaste som hände under hela tiden som jag var inne på EUK. & det var inte ens särskilt intressant. Till slut blev jag & Chrille så trötta på Wiessing's & Julia's slaffsande att vi bestämde oss för att sova, and so we did ute på gräsmattan bakom en lagerbyggnad.

Stackars Rune
Uuusch, tycker synd om Rune som fick hämta mig hos Maria klockan fyra på natten/morgonen. Skulle ju sovit hos henne en natt till, men jag mådde så dåligt att jag var tvungen att ringa upp Rune & be honom hämta mig. Antagligen har jag väl ätit något dåligt.
Så vet ni vad ? Idag tänker jag skippa EUK, även om det är sista kvällen. Kommer bara vara hemme & tycka synd om mig själv, kolla på film osv. Det blir nog bäst så. Funderar på om jag ska ringa farmor också för att fråga om henne om jag kan sova hos henne några nätter nästa vecka så att jag kan få träffa Jesper lite innan jag börjar skolan om cirka två - tre veckor.

Svullo
Nejmen tjenis penis, det var inte igår. Ni vet, jag sover i Salabacke nu. Hos min gudmor, rättare sagt. Kom hit igårnatt & stannar till imorgon.

Idag vaknade jag rätt sent & har bara umgåtts med fina Maria hela dagen ! Fick skinksmörgås & jordgubbsyoughurt till frukost, sen chokladtårta & chips som efterätt. Så dagen har hittills spenderats på balkongen. Nu har jag däremot duschat & fixat mig lite. Väntar på att Julia ska komma hit (mohahaha, vuxenfritt you know). Ska slänga i mig nåt att käka & efter det drar vi nog in till EUK. Roliga nattgrejer på gång.