angelicawahlin
angelchanelle
Bättre en fågel i handen än tio i skogen

Hej sötungar, tänkte bara tala om att jag lever & mår prima. Åker ju hem om två dagar ungefär, men det känns inte helt fel ändå då jag trots allt saknar min familj & dessutom följer ju älskling med också. Puss på honom.

Ska iallafall ta ett bad snart & sen käka popcorn (förhoppningsvis) så ni får ha det dunder så länge så hörs vi när jag är hemma igen !

Ut & vandra mitt i natten


Så, nu ska jag bara slänga i mig något snabbt att äta, sen tar jag mitt pick & pack & börjar vandra mot bussen som ska ta mig till den andra bussen, haha. & nej, jag har inte gått & klippt av mig håret snestreck blivit flintis, har bara slängt upp det i en slarvig hästsvans.
Hur som helst så är det här nog det sista inlägget ni får på ett tag för vet inte hur mycket jag kommer blogga sen. Ska försöka sno älskling's data åtminstone en gång, I promise. Men ni får ha det så bra & god jul i förskott kära läsare ! ♥
Yoghurt & telefjutt

Hellu söta nosar ! ♥
Sitter hos min fina gudmor, Maria, precis som förut. Ska sova här inatt, eller ja, dygna, för om jag sover kommer jag inte upp till fyra .. Så har tvingat min bebis att hålla sig vaken med mig, hihi. Iallafall, sitter & käkar yoghurt med älskling i telefjutten,  hääärliga tider !
& förresten, så älskar jag yoghurten som Hidefjäll's har. Det är en såndär rosa förpackning med en liten tiger på, ni vet ? Yummie !