angelicawahlin
angelchanelle
Hejdå Sverige, hej Frankrike


Lazee - Rock Away

Jaha, gott folk. Det här blir nog det sista jag skriver här på bloggen denna vecka, för imorgon på morgonen drar jag till Frankrike tillsammans med en massa sköna människor. Kommer bli as kul, om nu Sara lyckas krya på sig tills imorgon ! Ni får ha det så bra här hemma i kalla Sverige ;)

" Gubben med bananer. "

Skolan var faktiskt rätt chillad idag. Korta lektioner som man inte behövde anstränga sig på & sen stan med typ skönaste snubbarna, haha ! Typ bara gled runt & betedde oss som idioter, vilket jag & Issa ju faktiskt är, host. På vägen hem stannade jag till vid Moskén där jag träffade Karina. Vad ska man säga om det ... Jag blev chockad av det hon hade att berätta. Typ. Mer än så.

* Hela min värld krossades & bitarna spreds ut för att aldrig kunna sättas ihop ordentligt igen *

Sebastian Krantz
Sebastian Krantz är inte snygg längre. Alltså förlåt, men ... Kommer ni ihåg när han var med i Talang ? Då var han ju såååå mycket sötare ! Eller asså, förutom sminket var det ju inte något särskilt fel på honom, fram till idag. Men nu har han ju typ snaggat sig & allt ? Buhu.
Dessutom har ju snubben redan skivkontrakt så jag undrar vad han gör i Idol nu ? Men aja. Nu ska jag gå & göra något annat, som att plugga or somethin' samtidigt som jag försöker att inte vara så himla negativ. Wish me luck.