angelicawahlin
angelchanelle
" HAN SÅG PRECIS UT SOM EN PERSISK MATTA ! "
Gårdagen spenderades med massa olika människor. Efter skolan mötte jag upp sjuklingen Julia, vi drog till stan för att lämna av hennes lillasyster på bussen & köpa lite göttis. Sen drog vi hem till mig för att fixa oss lite samt hämta min laddare (ja, HTC - mobiler laddar ur efter en halv dag). Efter ett tag skulle vi åka in till stan för att träffa Karina, men det visade sig att bussen vi tänkte ta var inställd så vi fick vänta en halvtimma på nästa. Inte för att det gjorde oss något - vi hade ju både musik, chips & julmust. Mumma !
 När vi väl lyckades ta oss till stan var Karina med några snubbar, så vi hängde med dom tills hon behövde åka iväg till sin violinkonsert (?). När vi vinkat hejdå till henne på bussen & började gå in emot stan igen stötte vi på Jesper & Mathias (eller vad hette snubben ..?). Vi tvingade dom att hänga med till McDonalds & sen satt vi bara på gatan & snackade tills det började regna & vi bestämde oss för att dra till LO.
Kvällen avslutades där med onödigt mycket skratt & skrik med massa olika människor.
It's tricky.

Alltså, jag har tänkt på en sak ... Varför är ' gammal ' musik oftast bättre än ' ny ' ? Är det för att allt redan är uttjatat eller kanske för att rapen & hiphopen handlade mer om att uttrycka sig då, än vad den gör nu ? Jag har faktiskt ingen aning, men de flesta - inte alla - men de flesta artiesterna vi har nu kan ju gå & slänga sig i väggen jämfört med Tupac, B.I.G Notarious & Run DMC. Eller vad tycker ni ?

Go hard.

Jag har ingen lust att blogga. Inte alls. Vi ses när jag får tillbaka motiviationen, kejjs ?