" HAN SÅG PRECIS UT SOM EN PERSISK MATTA ! "

Gårdagen spenderades med massa olika människor. Efter skolan mötte jag upp sjuklingen Julia, vi drog till stan för att lämna av hennes lillasyster på bussen & köpa lite göttis. Sen drog vi hem till mig för att fixa oss lite samt hämta min laddare (ja, HTC - mobiler laddar ur efter en halv dag). Efter ett tag skulle vi åka in till stan för att träffa Karina, men det visade sig att bussen vi tänkte ta var inställd så vi fick vänta en halvtimma på nästa. Inte för att det gjorde oss något - vi hade ju både musik, chips & julmust. Mumma !
 När vi väl lyckades ta oss till stan var Karina med några snubbar, så vi hängde med dom tills hon behövde åka iväg till sin violinkonsert (?). När vi vinkat hejdå till henne på bussen & började gå in emot stan igen stötte vi på Jesper & Mathias (eller vad hette snubben ..?). Vi tvingade dom att hänga med till McDonalds & sen satt vi bara på gatan & snackade tills det började regna & vi bestämde oss för att dra till LO.
Kvällen avslutades där med onödigt mycket skratt & skrik med massa olika människor.

It's tricky.

Alltså, jag har tänkt på en sak ... Varför är ' gammal ' musik oftast bättre än ' ny ' ? Är det för att allt redan är uttjatat eller kanske för att rapen & hiphopen handlade mer om att uttrycka sig då, än vad den gör nu ? Jag har faktiskt ingen aning, men de flesta - inte alla - men de flesta artiesterna vi har nu kan ju gå & slänga sig i väggen jämfört med Tupac, B.I.G Notarious & Run DMC. Eller vad tycker ni ?


Go hard.

Jag har ingen lust att blogga. Inte alls. Vi ses när jag får tillbaka motiviationen, kejjs ?


New things.

Var på stan med mamma & shoppade lite nödvändiga kläder idag. Åt på Jalla & hade det allmänt mysigt. Sådana dagar borde man ha oftare - en dag när mor & dotter bara tillbringar tid tillsammans.


Den här fredagen slog förra !

Shit asså vilken dag & kväll jag haft ! Den har spenderats helt med Karina. Efter skolan drog vi till stan för att köpa skor, strumpbyxor & lite sånt till henne. Vi hängde där ett tag, innan vi drog till David Holmgren & folket. Sen drog vi till LO där Jesper & Simen var. Kvällen var speciell, helt klart ! Blev typ inga bilder så ni får leva med en från ett annat tillfälle på mig & min baby !

When you wanna look fresh.

I ett försök att känna mig fräschare & friskare än vad jag egentligen är så klev jag i dessa kläder. Hur bra det funkade ? Inte särskilt bra. Kunde fortfarande inte äta eller göra någon större fysisk ansträngning. Men nu har jag trots allt fått i mig en macka, så det blir att åka till tha school imorgon & smitta ner alla ändå. Jag & Julia har ju trots allt vårt samhäll - projekt att redovisa & jag vill verkligen inte lämna henne ensam i debatten ! So, alla som inte vill bli smittade kan ju hålla sig typ tio meter ifrån mig, hah !


Wake up.

Jahapp, godmorgon på er. Jag har varit vaken sen typ klockan tjugo i sju trots att jag är hemma & sjuk idag också. Jag väcktes nämligen av ett sms från Jesper där det stod att det tydligen skulle snöa idag. Hur azuuum är inte det liksom ? Inte alls ! Men aja, jag har iallafall tusen att kunna vara inne & mysa i värmen till skillnad från dom i skolan. Men aa, vi hörs senare. Puss på er :)

Wake up.

Jahapp, godmorgon på er. Jag har varit vaken sen typ klockan tjugo i sju trots att jag är hemma & sjuk idag också. Jag väcktes nämligen av ett sms från Jesper där det stod att det tydligen skulle snöa idag. Hur azuuum är inte det liksom ? Inte alls ! Men aja, jag har iallafall tusen att kunna vara inne & mysa i värmen till skillnad från dom i skolan. Men aa, vi hörs senare. Puss på er :)

Rubrik.


So sick because of you.


Så här kan det se ut när jag snackar med Issa i telefonen. & anledningen att jag ser så blek ut är för att jag nämligen är hemma & magsjuk. Osminkad & shit också. Tummen upp, not.


Chocolate.

Jag & Julia smet in en snabbis på ICA på stan. Vi skulle köpa en choklad & kom ut med fyra stycken. Den ni. Så nu ska jag gå upp mina sju kilo, så det så.


Sean Banan - Puss Puss.


The sun is shining !

Klockan halv elva vaknade jag upp med typ världens bästa känsla. Var bara så himla glad & nöjd med livet. När jag tänker tillbaka så inser jag att det var sjukt länge sedan jag mådde så här bra. Gud, måste bero på gårdagen. Den var nog en av de bästa kvällarna i hela mitt liv !

Nu ska jag ta & unna mig en bit choklad, sedan hoppa in i duschen så att jag är fräsch när lillebror kompisar kommer hit på kalas. Sköt om er så ses vi senare.


Efterlyses; en Issa !

Issa, om du ser det här - ring mig ! Skulle vi träffas ikväll eller inte ?! Har typ försökt få tag i dig i en evighet, så call me !


Haha, jaaa, jag vet att jag är assnygg på bilden. Verkligen. Förresten så säger jag ju att jag alltid känner mig så lång när jag är med Issa, höhö !


Today is the day.Yeah, Im öff to tha orientering i Fjällnora, trots att jag mår så dåligt att jag övervägde att stanna hemma. Kände dock att jag inte kunde lämna lilla Issa i sticket så nu ska jag vara duktig & kämpa mig fram genom skog & mark. Haha, fett taggad. Nästan iallafall.

Update; Haha, såg nu att inlägget inte kommit fram som det skulle imorse. Fail.

" Värsta timmerfallet ju ! "


Bara för att jag inte orkar se perfekt ut hela tiden *

Haha, idag var roligaste skoldagen på typ såhär länge. Julia var ju tillbaka i skolan & allt så snacka om att det blev mycket flum. & mycket tafs & slag - från Julia's sida - bara för att jag har hårda ben ;) haha ! Efter skolan stack jag till Donken med Sara, Julia, Becca & Sara's lillasyster Sharon (?).

" Värsta timmerfallet ju ! "
" Jag ska hämta mina trosor i skåpet ... "
" Ajj, vilken hård höft du har ! " - Öööh ? Det var mitt lår ...
" ANNEEEE ! SPRiNG TiLL BUSSEN ! FOOOOORT ! "


Hello world.Nejmen hejsan läxor. Ordkunskap. Fysik & gudarna vet allt. Hej trasiga mobil.


Fredagsmys med bästa vän !Ouesch !

Bilden är snodd från Josua Kärnbo, så det är stoooort copyright på den, just so alla know liksom.

Jahapp, i tisdags kom vi då hem från Frankrike, snacka om pain. Vill bara tillbaka dit. Till den fina kulturen, varma vädret & killarna mittemot, haha ! Nejmen ärligt, hade inte haft något emot att bo i Paris faktiskt. Skulle bara behöva lära mig att hitta lite bättre så är jag redo för modestaden, you know. Om något år eller sådär kanske. Aja, bilder kommer när jag har tid för nu måste jag snart rusa. Ska nämligen iväg till min fru Julia Har saknat flickan grymt mycket !