angelicawahlin
angelchanelle
You talk to much !
Dagen har varit rätt bra. Dock har jag som vanligt lyckats göra en hel hög klumpiga saker;

* Jesper tänkte skrämma Julia, självklart var det jag som hopppade en meter upp i luften & skrek som en stucken gris medans Julia var helt oberörd.
* Jag & Julia var påväg till mattlektionen. Vi hade fett bråttom, så vi småsprang. Jag går & tittar åt sidan, plötsligt trampar Julia mig på tårna & jag får panik så jag försöker dra undan foten. En sekund senare flyger hon in i väggen & kliver upp med en axel som gått ur led.
* Jag går med Karina & klagar över mattlektionen (som vi för övrigt hade med hennes pappa). Plötsligt slår hon till mig på armen & det visar sig att han går precis bakom mig.
* Vi är påväg till bussen. Helt övertygad om att ingen är i trapphuset skriker jag ut; " NU ÄR DET VINTER, NU ÄR DET VINTER SOM VI IIIIIICKEEEEE ÖNSKAT. HURRAAAAA ! ". När vi kommer ner står en helt bunt med 8or & stirrar på oss.

Eeeeh jaa, det där var bara några av sakerna jag lyckats göra idag. Livet som Anne liksom.


Bilden är från igår när jag var på stan med älsklingen. Så nu kan alla som undrat vad jag har för jacka & skor se med egna ögon. Vanlig svart jacka med skärp i midjan från H&M & UGGs. Lite lagom pinsamt att jag & Julia gick runt med både likadana UGGs & likadana vantar ... Inte för att bildkvalitén är särskilt bra, men ni får stå ut.
N.E.R.D ?

Bara för att jag varit riktigt töntig idag & glidit runt med keps, huvtröja och en kedja runt halsen (med ett stort peacemärke på kan tilläggas). Har lekt fett cool med Julia. Det bästa var ju att jag lyckades också !
Naaajj, borde egentligen skriva min uppsats om GMO nu, så cya later.

Whatzupwitu ?

Alltså, jag har ingen lust att blogga alls. Ni får vänta tills imorgon istället. Då kommer det troligtvis lite bilder från Expedititon Grammatik - vårt lite annorlunda grammatikprov i svenska ;) Fast jag tänkte att jag iallafall kunde vara så snäll att jag slänger in en bild på mina två favoritkillar & två asbra låtar !
Michael Jackson ft. Eddie Murphy - Whatzupwitu


Rockwell ft. Michael Jackson - Somebody's Watching Me