So take my strong advice, just remember to always think twiceBenen / fötterna ni ser på översta bilden är mammas. & den gula grejjen är inte min tröjja. Ohno, absolut inte ! Det är den fula, senapsgula H&M - påsen, i vilken min mascara & ansiktsmask låg i. Mhm. Bara så ni vet liksom. Ciao.

In the middle of nowhere.


Jag; " Jag har inte träffat Tor på huuuuur länge som helst ! Hälsa honom från mig om du träffar honom. "
Ylva; " Tor bor nånstans i Flen nu - jag kan fråga om du får följa med & hälsa på om du vill ? "

Ylva, som alltid är lika snäll, såg till att jag fick följa med till Flen igår. Men inte hade jag anat att Gryt (som tydligen ligger i Flen) skulle ligga in the middle of nowhere. Det var mysigt. Riktigt mysigt. Men jag är ingen lantmänniska, jag föddes i stan & är uppvuxen där, så när vi skulle gå till en kiosk (som, enligt Tor låg väldigt nära stället där han bor) fick vi gå i 1 - 2 km bara för att komma dit. Sen skulle vi ju tillbaka igen. Roligt. Not. Det där med kiosken alltså - det var ju självklart kul att träffa Tor. Chillgrill liksom, för att låna Nora's uttryck. Thank ya' & goodbye.

Holmlunds i Gbg ?Alice Olsson
om  SOMMARLOV , BBY ;D :
Finns Holmlunds affären i göteborg isf var ? :D


Svar: Ingen aning faktiskt ... Försökte kolla upp det åt dig på Eniro & Google & sånt, men jag hittade inget annat än typ bilkedjor & sådär. Så nej, jag tror inte att det finns nån Holmlunds (klädaffär) i Gbg, men jag kan ju inte veta säkert. Det är bäst att du kollar upp det själv :) För jag utgår från att du bor där ? :) Lycka till !

Ian Halperin = iNTE okejj !

 Dokumentären igår - Ian Halperin's Gone to soon. Jag kollade på den med ren motvilja. Ärligt talat ... Skulle den vara till för att hedra M.J ? Oh hell no ! Dom förlöjligade honom bara, började snacka om att han hade psykiska problem & att hans finkänslighet för detaljer tog kål på honom. Jovisst, ska vi tro på det ? Var Conrad Murray & propofolet hans finskänslighets fel också eller ? Som om.
 
Sedan börjar dom snacka om att han var (slash är) pedofil. Ian hävdar med sin entoniga röst att " han som pappa blev orolig för vad som kunde hända om Michael var pedofil & därför gick så hårt åt honom i media, men efter 5 års forskning insåg att Michael trots allt nog var oskyldig ... ". Trots att Ian sa att han ' omvänt ' sig så helt & fullt hade han klippt in många delar där folk hävdade att mittpunkten för den här dokumentären var en pedofil.
" Jag tror han var en klassisk pedofil ! ", sa en brittisk kvinna övertygat, medans någon känd radiopratare (iallafall påstods han vara känd, men jag har aldrig ens sett snubben förut ?!) började gå på om att " Michael Jackson - han är så läskig. Ärligt talat, vem kan tro att han är oskyldig ? Självklart hade han sex med barnen, det ver ju alla ! Lås in människan ! " Huhu, I have news for ya' Mr. Radioman - Han blev frikänd, så alltså är han oskyldig, hello liksom. Wake up !

& sen det där med att Omer Bhatti skulle vara Blanket's riktiga pappa. Skulle inte tro det. Allvarligt, det är rätt så omöjligt faktiskt. För Blanket är 9 år nu, Omer är 25. Man måste vara minst 18 för att få donera sperma & om Omer vore Blanket's biologiska pappa så skulle han varit runt 16 år då Blanket kom till.

Oh yeah, fuck you Ian, säger jag bara. Honestly, fuck you ! Låt människan vara ifred, sprid inte mer lögner om honom. Låt honom få some peace, he deserve it.

 Förresten så ska jag, helt ärligt, skicka ett klagobrev or something till SVT. Trodde verkligen inte att dom skulle sända sån skit, men tydligen. & sure om alla haters roas av det, men det är sjukt respektlöst att sända en dokumentär som smutskastar honom kvällen efter att han gick bort (eller hans årsdag om ni hellre kallar det för det) ... Det är redan gjort & kan inte tas tillbaka, men SVT borde verkligen be om ursäkt till alla M.J - fans runtom i landet.
 
& med det sagt - have a nice evening folks :)
Nytt i garderoben.Var på stan med Maria häromdan. Forgot to tell ya'. & Maria, nästa tjejkväll ser vi på This is it, huh ? :)

Shorts från H&M 199 kr
Tjocktröja från Cubus 149 kr

This Is It.

Igår fick jag bland annat This is it av min mormor som försenad födelsedagspresent. Tror inte att hon tänkte på hur lägligt den kom faktiskt, men kan ni tänka er en mer passande dag att få den på ? I stort sett hela natten rullade den på TV - skärmen & vid nästan det exakta klockslaget då Michael Jackson dödförklarades hördes samtidigt Kenny Ortega's röst från TVn, då han förklarade hur gubben / roboten med videoinformation skulle öppnas del för del & visa Michael för åskådarna. Med min alltför välanvända I'm BAD - tröjja satt jag där i soffan & väntade på tårarna som konstigt nog aldrig kom. När jag sedan gick & la mig hade jag fortfarande hans otroliga moonwalks på näthinnan & hans förtrollande vackra röst ringde i mina öron. Det är det som är äkta magi, att få folk att fortfarande känna den känsla man velat förmedla trots att musiken redan klingat ut. Michael var ett obeskriviligt musikgeni, ett underbarn. Fler begåvade ungar kommer att födas - flera små musikgenin växer & utvecklas redan nu - men ingen kommer någonsin lyckas bli som M.J. Inte på långa vägar. Inte på samma sätt. Never.


Like a castle built upon a sandy beach, gone to soon ...

" Born to amuse, to inspire, to delight - in one day, gone one night. "
I'm speechless. Helt mållös. Vet inte vad jag ska säga, eller skriva. Det gör ont. Så himla ont. Jag ville inte bli påmind om det, men det var väl oundvikligt, för jag tänker hela tiden på det.
" I love you. I miss you ♥ " Fina ord som jag lagt hela mitt hjärta bakom. Men bara ord. Ord kan inte ge mig honom tillbaka - det kan inget. Gone to soon.


" Hur kan du som har så liten kropp innehålla så mycket kraft ?! ;o "

Klicka på bilderna så blir dom större & om du håller musen över dem så kommer en bildtext. På vissa iaf.


Esthrus (:Sara.Bea.

Fler bilder kommer typ imorgon eller nåt.


Döpt, konfirmerad & hemkommen.

Jag blev konfirmerad ändå, lite oväntat sådär. Var typ fett rädd när jag skulle döpa mig i lördags, men b - vännen Simen var där & stöttade. Tur var väl det, för annars hade jag antagligen sprungit iväg & gömt mig nånstans, haha. Men annars var la lägret helt okejj. Kunde vart roligare om jag inte vart sjuk typ halva veckan. Lite fail sådär.Tack mams & Rune (:

Konfaläger imorgon.

Yes, mina sötnosar. Ni hörde rätt. Imorgon far jag iväg på konfaläger, så bloggen kommer ligga nere i typ 4 dar eller nåt sånt. Fast aa, jag ska inte konfirmera mig - lång historia - utan bara vara med på lägret. Jag funderar bara på om jag också måste ha en vit klänning på mig på söndag, eller om färgen inte spelar nån roll ? Aja, ska packa det sista nu. Bilderna från igår kommer upp snart.


Sammanfattning.

Igår fyllde jag 15 - grattis till mig - & var borta på Issa's Quinceñera (stavning ?). Det är en stor traditionell fest som man firar i Peru för att visa 15 - åringen kommer in i vuxenlivet.

Idag var Rachid, Fatima, André, Lasse, Stina, Maria & småbarnen här för att fira mig. Mys.

Imorgon blir det Grönan med älsklingarna :)


Svar på frågorna.* vad använder du för kamera?
Har faktiskt ingen aning om vad det är för nån. Men den är svart, rätt tunn & liten. Tror det är en CASIO EXILIM. Fast vissa av korten som läggs ut här på bloggen är tagna med mobilen.

* Vad är din orginella hårfärg? :)
Antar att du menar ' orginal ' för annars vet jag inte riktigt vad jag ska svara, haha. Men min riktiga hårfärg är väl nån sorts chokladbrun nyans. Ljusare på sommaren & mörkare på vintern typ.

* vilken bh storlek har du egentligen ??? :P
HAHA, vilken fråga ! & är inte säker på om jag egentligen borde lämna ut det, xd men 65 - 70D. & ja, jag vet att det är rätt stort, men tro mig - det ligger i släkten. Haha.

* Skulle du kunna adda min msn????
Rent teoretiskt skulle jag väl det :p

* Har du kille? Alltså är du tillsammans med någon?
Nope, är singel. & that sucks.

* vad för 3 saker skulle du ta med till en öde ö? ;D
Ojj, fett svår fråga ju. Men typ min mobil, för jag kan helt seriöst inte leva utan den. Sen typ plattången, HAHA. Plus nån snygg kille, så man hade lite trevligt sällskap ;) nejmen ärligt, jag vet faktiskt inte vad jag skulle ta med mig.

* Känner du de flesta som läser din blogg eller lär du känna dem genom bloggen?
Asså jag har ju inte koll på alla som läser min blogg eftersom alla inte lämnar kommentarer. Men jag vet å andra sidan att många av mina vänner läser bloggen (: Fast också att folk som jag inte känner gör det. & jag vet inte direkt om jag ' lär känna ' folk genom bloggen, det beror ju på vad man menar med det.

* Favomat?
Aoutch, jag älskar typ onyttig mat som typ pommes med bernaisesås & nåt kött till, men sallad är också gott. Men bara om det är nån dressing till, haha.

* Harru ngn kille?
Singel.

* Hur många syskon har du?
Två. En fosterbror & en halvbror. Jag är äldst.

* Alla dina namn ?
Angelica Elisabet(h ?) Hammarström Wåhlin. Ja, mina biologiska föräldrar är skilda.

* Drömyrke ?
Svår fråga igen. Jag älskar ju kläder & går i textilprofil så det är la ganska självklart att jag skulle vilja jobba med något som har med mode att göra. Fast å andra sidan finns det rätt många andra saker som jag skulle kunna tänka mig att arbeta med, så ärligt talat vet jag inte riktigt. Tur att jag har några år kvar på mig att välja (:

* Snittet på dina betyg ? (A)
Poängmässigt eller bokstavsmässigt ? Kan säga att pappret fylldes mestadels av VG:n, mer får ni inte veta.

* Röker du eller snusar du ? OM ja Vrf ? OM nejj vrf inte ? ^^
Pass.

* Varit full ngn ggn ?
Pass igen.

* Hur ser din drömkille ut? ;)
Hum. Asså, jag har ju alltid haft en stor crush på mörka killar. Fråga mig inte varför, men det har alltid varit så. När jag var liten tjatade jag alltid om att jag skulle gifta mig med en svart man, medans alla andra drömde om sina blondiner, haha. Men förutom det så ska han väl vara rätt lång & vältränad - magrutor är ett plus ;) & om han inte är mörk så ska han ha snygg solbränna (OBS ! Inte solarium !). Sen ska han ha ett vackert leende & uttrycksfulla ögon. En sak till; jag älskar när svarta killar har sånadär flätor :D

* Hur tycker du att killar bör klä sig? :D
Jag vet inte riktigt. Vem är jag att bestämma hur en pojke ska klä sig ? Haha, nejmen, det beror la på. Jag gillar olika saker på olika killar så ... :)

SOMMARLOV , BBY ;D

Hemkommen från skolavslutningen nu. Allt var perfekt, förutom att det regnade ... Därför står mitt hår åt alla håll & kanter på bilderna, så slipper ni fråga.Klänningen är från Holmlunds & kostade 499 kr.

Hello handsome ;)

Jag får i stort sett aldrig post. & får jag det så är det egentligen till mina målsman eller från läkaren. Kul liksom. Not. Men idag hittade jag ett litet kuvert i brevlådan, adresserat till mig.
" Big deal ", tänkte jag, eftersom att det ändå aldrig är till mig egentligen. Men så kollade jag på handstilen - det var farsans. & då ändrades genast attityden, för denna gång var det faktiskt till mig. Jag öppnade kuvertet & ut föll en blänkande ring. " Hello handsome, vill du sitta på mitt finger ? " typ.
Stackars Issa.

Egentligen skulle jag lagt upp en video som beskrev dagen, men som vanligt lackar datorn. Istället får ni en bild - stackars lilla Issa !


Alnäs med 8 - 9an.

Idag hade vi i 8 - 9an ' vårfest ' - om det nu kan kallas fest - ute vid Alnäs. Det var ritkigt kul faktiskt. Jag & Rebecca O paddlade kajak / kanot & höll på att tippa flera gånger om, haha. Fast kul hade vi. ÄVen volleyboll spelades en del.
När vi skulle hem var vi ett helt gäng som skulle ta bussen in till stan, men när jag & Cissi tittade ut genom fönstret såg vi att våran direktbuss gick vid en hållplats i närheten. Så vi plingade & hoppade av bussen med Chrille & Klas utan minsta tanke på att vi var ute på landet. Så när vi steg av & såg oss om upptäckte vi att vi hamnat mitt ute i ingenstans & att tidigaste bussen gick inom en halvtimme. Så där stod vi alltså - jag & Cissi - med två psykon som sällskap, haha :D Bussen kom till slut.
Efter den lilla strapatsen drog jag hem till mig, åt ett äpple & mötte sen upp Cissi i Storvreta Centrum. Därifrån fortsatte vi till elljusspåret där vi tog ett varv. Efter det fick jag gå husesyn hos henne & hon hos mig. & besides så köpte vi en Dr. Pepper påvägen till henne också. Den tog vi med oss när vi drog ut & flummade i en lekpark. Vi hade det fett mys :) Bilderna kommer senare, typ imorgon för det vill inte funka -.-'


Idag användes dom nya shortsen för första gången också !

SOOOOOOOL ! :D

Nu ska jag ut i solen i min alltför stora (ostrukna) tröjja & mitt alltför korta (oplattade) hår med min basketboll & ett äpple. Hoppas på lite bränna också, hehe. Förresten, det är soft att vara hemma ensam.


Yesterday.

Nu kommer bilderna från igår, som jag lovade. & innan ni frågar - så nej, det fanns ingen alkohol där & även om vi var några ungdomar så var det ingen som blev full, men vi hade kul ändå.Studenten himself.

Rachid, hans moster (?) & Zacharia (tror jag iaf han hette) som dansar. Haha.
Rune är fotografen, inte jag.

Woowah !

Studentfesten idag var ... sick, på sitt eget lilla vis. Rachid & Fatima (min morbror & moster) står ju för den marockanska sidan av släkten, så självklart var Rachid's studentfest också ordnad lite därefter. & såfort jag steg innanför dörren insåg jag att jag hade satt på mig helt fel klänning, men men, sånt händer, haha. För övrigt var det rätt kul & maten var helt رائع  (underbar) & människorna bara för härliga. Alltid var det någon som stod & dansade. Hade tänkt lägga ut lite bilder därifrån, tillsammans med ett grattis till Rachid, men eftersom att kameran inte känner sig sammarbetsvillig idag heller så skiter jag i det. Det får komma imorgon istället ;)


Bilderna;
Sakerna jag köpte i fredags + en klänning, men den får ni som sagt inte se, hehe. & tröjjan köptes för nån vecka sen, men glasögonen & shortsen inhandlades denna gång. Shortsen är från H&M & kostade 249 kr - tror dock att jag behöver en mindre storlek då dom sitter lite väl pösigt över rumpan - & glasögonen är från Cubus. Hur mycket dom kostade kan ni ju själva se.En liten parantes till glasögonen var ju att när jag var mindre föreställde jag mig alltid att jag skulle se ut som den dära sexiga skolfröken som alla killar blev kära i i filmer - ni vet klassikern. Fast när jag nu väl tar modet till mig & köper såna så märker jag ju att jag snarare ser ut som ett galet Harry Potter - freak. Besvikelse or what ? Nejdå, haha.

Natti, natti.

Nu har jag typ nördat From G's to Gents Season 2 bara för att jag inte kunnat sova. Inte för att jag är trött nu heller, men whatever - kan ju inte sitta här hela natten så att jag ser helt förstörd ut på Rachid's fest imorgon, hah. Don't forget ;) Btw, mitt rum luktar riskakor ... Jag antar att det är för ... - att jag nyss fick för mig att jag skulle äta det som kvällsmat. Men ändå. Euw.


Summertime.

Finally har jag köpt dom dära jeansshortsen som jag trånat så efter. Har ju behövt gå runt i långbyxor helat tin nu, eftersom att shortsen jag har hemma är alldeles för korta för att ha i skolan. Älskade moster tog sig tid att följa med mig också, så att jag slapp känna mig ensam. Förresten var det också hon som hittade klänningen jag kommer ha på skolavslutningen. Fast den får ni inte se förrän då.
Imorgon tar Rachid studenten :) & för er som undrar vem han är så är det min morbror, det ni. Haha. Funderar bara på vad man borde ha på sig ..?Dålig mobilbild, bara för att kameran inte vill sammarbeta -.-'


Glömsk, or what ?!

" Äntligen slipper jag allt plugg ! Inga läxor eller nåt att ta igen ! ", tänkte jag, överlycklig, imorse. Men tror ni inte att jag har ett helt kartprov, bibelversreflektioner & en bokrecension på engelska att göra innan betygen sätts ikväll. & smart som jag är, kom jag på att jag hade inlämningsuppgifterna på eftermiddagen så nu kan jag inte annat än att hoppas att det hann in i tid. Annars vet jag inte vad jag gör.
& förutom att min glömskhet (eller whatever det heter) antagligen har ställt till ordentligt för mig, så har jag mått piss hela dan. & stackars Julia & dom som satt nära mig har fått utstå mitt klagande. Tydligen var jag så jobbig att Samuel kände sig tvungne att säga till mig att åka hem, haha ! Fast jag blev kvar ändå.


Det här har vart dagens låt, lugnt. Höll på att säga att jag inte ens förstår hälften av vad dom sjunger, men det gör jag visst, hah. Vore la en smärre katastrof annars.

Ute i sista minuten, som vanligt !

Nu är sista uppsatsen skriven. I sista minuten typ, för betygen sätts ikväll/imorgon, haha. Nu ska jag bara hitta min lärares e - post så att jag kan skicka in den. Blir en smärre utmaning. Gaah.

Boxning är min stora passion - så självklart handlar uppsatsen om Muhammad Ali ;) & den är skriven på engelska också. Det ni !

Just nu.

Sitter ute i solen & steker.  & nej, jag är inte i skolan. Kommer la imorgon om jag orkar.

Haha ! Jag vet vad ni tänker. Typ; " Oh, herregud. Det är typ 25 grader ute & människan går omkring med strumpor ! " Ärligt, jag fryser. Fast bara om fötterna, konstigt nog. & jaa, för den som frågade - Frågestunden är fortfarande igång (:

Julia i matsalen.

Julia fick en ' snilleblixt ' & föreslog att vi skulle mata varandra. Så att vi skulle öva tills vi fick barn, antar jag xd Fast jag vet inte om det var såååå smart egentligen för det flög makaroner åt alla håll, haha.

Ärligt talat, 50 ?!


I stort sett alla har väl hört ryktena om att 50 cent har gått ner mer än 20 kg för att kunna spela cancersjuk i en kommande film. Men ärligt ? Varför offra en sån kropp som man måste jobba så hårt för att få ' bara ' på grund av en filmroll ..? Särskilt när man är så pass känd att man kan använda ersättare & specialeffekter där det behövs ?
Det är nog fler än jag som undrar det, för nu har det börjat pratas om att det inte skulle vara så att han bara ska spela cancersjuk, utan faktiskt är det ! Att han tydligen regisserat filmen baserat på något som hänt en vän eller bekant till honom förstärker bara misstankarna & man tror att han anpassat den för sig själv. Men som någon sa - han är ju faktiskt ute & turnerar, vilket kanppast är det första man gör när man är så pass sjuk ...
Men vad tror ni ?