angelicawahlin
angelchanelle
So take my strong advice, just remember to always think twice


Benen / fötterna ni ser på översta bilden är mammas. & den gula grejjen är inte min tröjja. Ohno, absolut inte ! Det är den fula, senapsgula H&M - påsen, i vilken min mascara & ansiktsmask låg i. Mhm. Bara så ni vet liksom. Ciao.
In the middle of nowhere.

Jag; " Jag har inte träffat Tor på huuuuur länge som helst ! Hälsa honom från mig om du träffar honom. "
Ylva; " Tor bor nånstans i Flen nu - jag kan fråga om du får följa med & hälsa på om du vill ? "

Ylva, som alltid är lika snäll, såg till att jag fick följa med till Flen igår. Men inte hade jag anat att Gryt (som tydligen ligger i Flen) skulle ligga in the middle of nowhere. Det var mysigt. Riktigt mysigt. Men jag är ingen lantmänniska, jag föddes i stan & är uppvuxen där, så när vi skulle gå till en kiosk (som, enligt Tor låg väldigt nära stället där han bor) fick vi gå i 1 - 2 km bara för att komma dit. Sen skulle vi ju tillbaka igen. Roligt. Not. Det där med kiosken alltså - det var ju självklart kul att träffa Tor. Chillgrill liksom, för att låna Nora's uttryck. Thank ya' & goodbye.
Holmlunds i Gbg ?


Alice Olsson
om  SOMMARLOV , BBY ;D :
Finns Holmlunds affären i göteborg isf var ? :D


Svar: Ingen aning faktiskt ... Försökte kolla upp det åt dig på Eniro & Google & sånt, men jag hittade inget annat än typ bilkedjor & sådär. Så nej, jag tror inte att det finns nån Holmlunds (klädaffär) i Gbg, men jag kan ju inte veta säkert. Det är bäst att du kollar upp det själv :) För jag utgår från att du bor där ? :) Lycka till !