angelicawahlin
angelchanelle
Sometimes I really miss it ...
Jag saknar den ibland. Boxningshallen. Jag saknar den speciella lukten. Saknar att träna hårt, pressas till gränsen. Saknar att känna hur svetten riktigt lackar om en. Jag älskade känslan man fick när man ställdes mot en motståndare, den nästan nervösa förväntan - känslan av att veta att antingen slår jag honom, eller han mig. Jag saknar att känna knogarna lätt knäckas när jag misshandlar en boxningspåse, saknar rädslan i en motståndares ögon. Jag saknar smärtan. Att känna hur en knytnäve träffar en, känna hur adrenalinet kickar igång när en rondklocka ringer eller när tränaren hejar på en. Jag saknar värken i musklerna efter att ha tvingats göra hundra situps & hundra armhävningar på en minut, med bara tjugo sekunders paus. Jag saknar att nästan skaka av utmattning & ändå bli manad att göra ett antal rygglyft mer. Kalla mig sjuk om ni vill, men jag saknar boxningen. Den passade mig perfekt !


Shopping.

Bloggen har legat nere dom senaste dagarna pga att min dator helt plötlsigt, utan varning slutade fungera. Den krashade helt. Nu är den dock fixad. Tydligen var det bara sladden som laddar batteriet som blivit utsliten. En baggis.

Fast dom senaste dagarna har ändå varit rätt händelselösa. Mest hängt på stan - ena dagen med mamma, andra med min gudmor - & shoppat. Det bästa var ju dock att jag inte betalade något själv !


Bakning.


Icke - gräddade. Smördegskakor med dumle i. Onyttigt, men fett värt !