You can't touch me.Don't you ever make no mistake
Baby I've got what it takes

And there's no way you'll ever get to me
Why can't you see that you'll never ever hurt me
'cause I wont let it be, see I'm too much for you baby

You can't believe it, you can't conceive it
and you can't touch me, 'cause I'm untouchable
and I know you hate it, and you can't take it
You'll never break me, 'cause I'm unbreakable


Now you can't stop me even thought you think
that if you block me, you've done your thing
and when you bury me underneath all your pain
I´m steady laughin', while surfacing


There's nothing else I can say


Här bjuds det så att det ryker om det. Så det så. Skakigt & fint också.


Why, Göran Persson, why ?!

Varför, varför, varför, varför ..? Varför i hela friden kom du på den fullkomligt idiotiska idén att tvinga alla stackars svenska ungar att lära sig uppställningen liggande stolen ?! Du borde inte fått vara skolminister. Oh nej. Det här krånglar ju bara till allting. Så det så.


Läxor.

Jag har bara gått i skolan i fyra dagar (inklusive uppropet) & jag har redan läxor. Visserligen inte så många, två stycken för att vara exaxt. Men ändå, är det fler skolor än LOKS som startar upp med hemuppgifter på direkten ? Är det bara jag som är paranoid ?
However, idag är det studieteknik & lite läsning & frågor om de olika politiska partierna inför valet 2010. Inte för att vi får rösta. Mest för att vi ska kunna ha en egen åsikt om allt. Men det har jag redan, & jag stödjer inte Sverigedemokraterna. Inte Socialerna heller för den delen. Eller Miljöpartiet. Eller Piratpartiet. Så det så.
Nu ska jag återgå till pluggandet. Ciao.


I give all my love to you.

Du har alltid varit unbreakable, untouchable trots att det var en tid då du på något sätt blottade hela din själ för allmänheten, bjöd ut din ovärderliga kärlek. Du lärde mig att älska, lärde mig att dansa & sjunga. Omedvetet ofcourse. Du har ingen aning om hur många du hjälpt. & jag är en av dom. Du är min inspirationskälla, du får mig på fötter när jag ramlar. Viskar uppmuntrande ord med din lena röst, eller skriker ut din ilska på dom som skadar dig, mig, barnen, de oskyldiga. Jag älskar dig, varje bit av dig. Din aggressiva sida, din fina, mjuka sida. Det finns ingen som du. Kommer inte finnas. Aldrig. Du är du. Du är Michael. That's why I love you.
 


You must now that this is your day.I actually slept well tonight.

Jag somnade igår. Faktiskt. Klockan ett sov jag djupt, utan massa jobbiga mardrömmar. Snacka om härligt.Btw;
Grattis Michael Jackson ♥

Who's tha boss ?!


VS.


Vilken tycker ni är bäst ? Parodin eller orginalet ? Chamillionaire eller Weird Al Yankovic ?


Off to tha city.

Hej små älsklingar !
Dagen har varit bra, känns som jag kommit igång lite mer nu & faktiskt blivit fett peppad inför det här skolåret ! Dock är mitt schema fett ochillat. Jag slutar nämligen mellan 15.00 - 16.00 varje dag utom fredagar. INga sovmorgonar har jag heller. Eller vänta, ooups, där ljög jag ! Jag har tjugo minuter på fredagar. Hur kunde jag glömma bort denna onödiga lilla grejj ?! Mööööh.

Nu ska jag iallafall fixa iordning mig lite & sen bär det av in till tha city där jag ska möta upp Rune (min styvpappa) & käka middag på nån fancy restaurang. Mysigt, mysigt.
Imorgon är det dessutom höstupptakt på LO so be there, små muppelimuppar, slash fragglar, slash whatever you wanna be called. Men nu måste jag rusa ! Cya.

Ps. Lovar att svara på alla kommentarer antingen ikväll eller imorgon. Har varit jättedålig på det på sistone, jag vet. Verkligen ledsen. Ds.


Brown. That's the colour with big ' c '.

Jahapp, verkar som om sommaren tog slut i samma veva som sommarlovet. Nu kommer allt bli ... brunt. Eller ja, färgglatt & fint ett tag, men till slut ruttnar de fina löven & blir bruna. Grusväger, skogsstigar & sandvägar piskas av regnet, får en brun lerig färg. Det där lät fel, för sand & sånt är ju i regel bruna, men liksom, allt blir så mycket brunare, urvattnat & tråkigare under hösten.
" Vintern med. ", säger ni. " Den är ju bara vit. " Men det är skillnad. Vitt är fint. Vitt är molnens & renhetens färg medans brunt är ... ja, brunt helt enkelt. Verkligen inte en ' ren ' färg. Euw. Då får det hellre bli vinter & kallt så att jag slipper höstens fukt !


Ludacris - Get the fuck back


Bang bang kill a man let his brains hang
And when I'm in the court, plead guilty insane
They put me in a ward, imma have to maintain
But when I hit bricks won't a damn thing change


Att vara glad en dag som denna ...

... känns fel. Den tjugofemte augusti. Exakt ett år & två månader sedan hela min värld rasade samman. Rest in peace & harmony Michael Joseph Jackson ♥


N-n-now that that don't kill me, can only make me stronger.

Första skoldagen avklarad, med upprop & träff med klassen i klassrumet. Den enda nya i klassen var Karina från Tyskland som jag lärde känna under konfalägret. Det var jättekul att träffa klassen igen, vissa har jag inte sett på hela sommaren, så det blev mycket kramar & förtjusta skrik innan vi nådde kyrksalen.
& erkänn, jag är typ äkta Superman om jag klarar det här året !


Got me like; " Oh my God ! "

Asså guh, imorgon börjar skolan igen. Nian. Shit. Det är stort liksom. Sommarlovet har gått så himla fort. Jag är inte redo för det, att få alla mina slutbetyg, jag vet inte ens vad jag vill bli när jag bli stor ... Men men, jag har ett år på mig att bestämma mig så det ska nog lösa sig till slut.

Fast man får ju träffa alla kompisar igen iallafall (: Frågan är bara vad man ska ha på sig ..?


Watch me burn ...

Jag vill bara härifrån.


Ny design.

Tack, Emilia, för den snygga designen (: Behövdes en förändring.


Lite av varje.

Nu har jag städat & rensat i stort sett hela min garderob, & jag har kommit fram till att jag behöver mer kläder ! Så nu ska jag bara kolla igenom alla mina skor, väskor & underkläder & sen är jag klar med allt städande. Kommer ta år & dar, med andra ord.

Förresten så bevisade jag igår att det går hur bra som helst att baka muffins utan mjölk & med o'boy - pulver istället för kakao. Den ni.


They think I'm worth it.Jag fick en award från LJJ & Jonna.
När man får den så ska man skriva 7 intressanta saker om sig själv
och sedan ge awarden till 7 andra bloggare.

1. Jag har alltid älskat kampsporter & gick själv på boxning ett tag. Trivdes som fisken i vattnet där, förutom att det förutom mig & en kompis bara var killar där. Skulle faktiskt varit med i Junior OS (ja, det finns ett boxnings - OS för juniorer) men fegade ur.

2. Älskar saker med motorer. Motorcyklar, moppar, bilar. You name it. Kör förbi med en fräsig bil & jag kommer följa dig med blicken tills du är utom synhåll, haha.

3. Jag vill inte gifta mig. För mig är giftermål ett livslångt löfte, ett löfte om att älska varandra genom allt. Men jag vill inte binda mig. Jag har sett så himla många äktenskap falla sönder, & tro mig, det är ingen vacker syn. Jag vill inte utsätta mig eller någon annan för något sånt.

4. Jag gillar inte barn. Tycker dom är sjukt söta & så, men är sämst på att hantera ett skrikande eller gråtande barn så jag håller mig helst ifrån dem. Amanda & Adam är dock undantag !

5. När jag gick i ettan läste jag flytande. När jag var nio såg jag på elvaårsgränsade filmer & när jag var elva på femtonårsgränsade.  

6. Jag avskyr mat. Är riktigt kinkig med vad jag äter. Om det inte var för att man dör om man inte äter skulle jag antagligen inte äta mat alls. Dock äter jag i stort sett vad som helst när jag är hos någon annan & blir bjuden på mat. Även om jag får kväljningar äter jag, bara för att jag inte vill tacka nej & på så sätt såra kockarna.

7. Jag är helt naturell. Min kropp alltså. Tycker egentligen inte om att prata om det, då jag anser att det är dålig stil att fråga någon om den har silikon i kroppen eller om det är äkta. Men nu säger jag det en gång för alla, så att jag dödar det där lilla ryktet om att mina kurvor & läppar skulle bestå av något annat än vanligt kroppsmateria; Jag är helt naturell, ingen gnutta silikon finns i kroppen & kommer antagligen aldrig finnas. Så vet ni det.


Jag ger mina award till:
Julia . NichoJuditHanna .
Dom andra jag tänkte ge till har redan fått.

Yesterday is gone.

Igår var en rätt stressig dag, men också fett mysig. Ungarna ville inte  sova (fast det vet ni ju redan), telefonerna ringde i omgångar, busshållplatsen hade flyttats, magen kurrade, DVDn gick inte igång & Julia hade skoskav ... Ingen bra kombination. Men sånt är livet ibland.


Den där rockringen följde med mig överallt när ni väl kommit hem ... Enligt Julia var det min nya pojkvän. Hah, patetiskt, jag har ju redan spanat ut en annan ;)

Sch, listen ! John Blund is coming ...

Shuee bloggen !
Nu ligger barnen tryggt i sin mamma's & pappa's säng & sussar sött. Visserligen fick vi kämpa i nästan två timmar; läste sagor, hittade på en saga, ringde mamma så dom fick prata med henne, killade dom på ryggen, satt bredvid & väntade. Men det hårda arbetet fick sin lön & nu är det tyst & lugnt här !

Så nu ska vi se på " Alice i Underlandet " med Johnny Depp, Julia & jag. Senare ikväll ska vi möta upp boysen - Benne & Gurra - & sen blire la att sooooovaaaaa & hoppas att Julia orkar upp i tid så att hon kan åka till Kolmården med sin familj. Ciao !

Hör av er till polisen om ni ser henne !


"LINDA ROSDAHL 14 ÅR FÖRSVANN 15/8
16 tiden från Perstorp. Hon hade svart tröja med rosa adidas märke bak, mörka jeans med ljust framtill. Svart hår... Har någon sett eller hört nåt så snälla hör av er till polisen eller anhöriga till Linda.

16/8 - har precis fått in ett tips om att Linda är i Malmö någonstans. Hon skulle möta 2 killar som hon smsat med. Hon har aldrig träffat dessa killar innan. Snälla håll utkik efter henne ser ni henne ring polisen eller Lindas anhöriga."

HON ÄR HEMMA NU !

I hate this part of being almost grown - up.

Okejj, mina vänner. Så här är det; imorse höll jag på att av magont. Så jag gick upp tidigt (tidigt för att vara mig) & började fixa mig (höhö, den du Julia !) Så typ 15.52 går min buss in till stan där jag ska möta upp Julia, för att sedan fortsätta till Salabacke & plinga på Maria & Rickard's dörr. Då ska vi följa med dom till affären för att handla lite filmmys & efter det vandrar vi & barnen hem igen.

När paret kommit hem igen tar vi bussen till stan, sen Storvreta där jag bor. Julia övernattar hos mig (den du Benne ;) haha !) & åker hem på förmiddagen / eftermiddagen. Jag hoppas bara att den där dödliga smärtan håller sig borta så att jag slipper vika mig dubbel i kramp bland folk. Vore ju lite pinsamt om det hände på t.ex bussen, ehum.

Just nu;

Think about the generations and to say we want to make it a better eorld for our children and our children's children.Imorgon ska jag & min fru Julia passa världens två sötaste änglabarn nånsin ! Mellan halv fem - fem ska vi träffas utanför Maria's dörr så att dom äkta makarna kan få gå på bio & sånt där romantiskt grejjs, vilket vi inte tänker missunna dom.  Så vad säger ni, tror ni att jag & Julia klarar av att ta hand om två barn ? Hehe.

Just gonna stand there and hear my cry.

¨
 Förvånar det dig att jag också har känslor ? Har du glömt den lilla sprudlande flickan du brukade bära på axlarna, vant dig för mycket vid den nonchalanta minen ? Tror du att jag har något slags pansar som skyddar mig från dina hårda ord ? Great, isåfall är jag en bra skådespelare.
Men om jag för en gångs skull ska vara ärlig, så gör det ont. Varje lilla pik du ger mig går rakt in i hjärtat & river upp nya sår. Djupa, blödande jack. Jag kommer ha bestående ärr, kommer aldrig läka helt. Nånsin.

Jag hatar dig. Jag älskar dig.

I love the way you lie.


Ikväll ska jag lägga mig tidigt. Se på nån gammal Indiana Jones - film & låtsas att jag inte är så ensam som jag faktiskt är. Kul alltså, väldigt. Ehum.

Shopping.- Väska från Vero Moda 379 kr
- Jeans från CUBUS 199 kr

He's like the brightest star in heaven.

Erkänn att han är snygg. Het på ett kinda rått sätt, det kan ingen neka till. Lite bad boy - look sådär. Kanske bara jag som är konstig, men jag dras sjukt mycket till sånt. Dessutom är ju ögonen grymt vackra, lite mystiska sådär. & tatueringarna är liksom det där lilla extra. Han är galet attraktiv, erkänn ! (Fasiken vad jag gillar rösten också !)
Lil' Wayne - Brand new


Lil' Wayne - Lollipop


Lil' Wayne - Ask'em hoes

Wish I could keep you much longer.

Tre ord som beskriver helgen är; Magi, galenskap & fistapp. Det ni. Jag saknar dig redan ! ♥
Sunny - day.


I
går kom som sagt Sunny (Susanna) för första gången på typ ett år, härligt. Gick på bio & såg ' Trollkarlens lärling ', tog bussen hem & låg & snackade en massa. Idag var vi på stan i stort sett hela dan & shoppade lite. Hon köpte en jättesöt byxdress, & jag en snygg skolväska & ett par jeans.
Ikväll kommer vi förmodligen bara kolla på TV, käka popcorn & kindermaxi. Vad ska ni göra ikväll ?


Tälta eller inte tälta, det är frågan.

Haha, blev medbjuden på tältning & lovade att tänka på det. Men ärligt, jag & uteliv är ingen bra kombination, plus att jag alltid får för mig att jag kvävs i tält. Fast samtidigt ville jag inte säga rakt nej heller ... Men Susanna löste det åt mig, för det bestämdes att hon skulle komma så då kan jag alltså inte tälta, höhö. Hon kommer om några minuter eller sådär så ska nog gå härifrån & börja fixa iordning mig lite, haha. Puss på er ♥

MY CHiCK BAD 

" My, chick bad, my chick hood
My chick do stuff that yo' chick wish she could
My, my chick bad, my chick hood
My chick do stuff that yo' chick wish she could
My, my chick bad, badder than yours
My, my chick bad, badder than yours
My, my, my chick bad, badder than yours
My, my chick bad, badder than yours 

Listen!
I'm sayin' my chick bad, my chick hood
My chick do stuff that yo' chick wish she could
My chick bad, badder than yours
My chick do stuff that I can't even put in words
Her swagga don't stop, her body won't quit
So fool pipe down; you ain't talkin' 'bout shit
My chick bad: tell me if you seen her
She always bring the racket like Venus & Serena
All white top, all white built and all white jeans
Body lookin' like milk
No time for games; she's full-grown
My chick bad; tell your chick to go home!
"


Gimme !

Min mage ska bara minskas lite & bli lite mer vältränad så ska jag lugnt skaffa en sån här läckerbit ifrån Nelly.com !

Lace L/S Top SEK 169, Club L - NELLY.COM


Telefon på kvällen med en idiot är kul ;D

Haha , satt & snackade med Julia i telefon igårkväll. Asså shit, den bruden är lika knäpp som mig. Jag fick ont i magen av allt skrattande & tillslut frågade Julia om hon kunde få ringa upp om typ tre minuter för hon höll på att kissa på sig, haha. Antagligen är det bara jag & hon som uppskattar vår sjuka humor, men men ;)

Jag; " Aj, en bläckfisk ! "
Julia; " Öh ? Var är du egentligen ? "
Jag; " Hemma. Asså ... Det var en bh egentligen. "

Jag; " Ketchup ska prutta, det tycker jag ! "
Julia; " Automatiska pruttar, det gillar jag ..? "

Jag; " Men asså du vet Gurgla ... Vänta nu, jag tror jag sa fel. Ehum. "
Julia; " HAHA, men asså Anne, hur kan du ? "
Några minuter senare.
Julia; " Iallafall, Gurkla liksom ... Jag menade Gurra ! "
Jag; " Jadu Julia, hur kan du ? "

Gumman, jag älskar dig så grovt mycket & kommer alltid att göra ! ♥

Where are you ..?

Alla mina inlägg om Michael ... Det sa ' poff ' & plötsligt skrev jag inte längre något om honom. Konstigt nog. Jag har inte ens märkt något förrän nu. Men jag hittar inte längre orden, försöker skjuta bort allt som gör ont, däribland honom. Automatiskt. Men det går ju inte. Vart är orden när jag som mest behöver dom ?


Frozen.


Solen skiner ute nu. Sommarvädret är tillbaka. Det är uppåt 25 grader – i skuggan. Men jag fryser, nästan så att jag darrar. Försöker värma mig med en tjocktröja, men den kan inte skydda mig mot kylan, för den är inte fysisk. Det är som den kommer inifrån mig eller från människorna runtomkring mig, eller kanske både och.

Jag är avtrubbad, avdankad, non – caring, precis som alla alltid trott. Jag var det inte förut, men nu. Misslyckad, missförstådd.


Jag saknar min älskling.

Jag saknar Julia, a lot. Trots att det bara gått en vecka & hon ringt två gånger. Vi brukar ju inte ses så ofta under loven egentligen, vilket är konstigt, men under EUK var jag med henne like every day. Så imorgon ska vi gå på bio (om vi nu lyckas bestämma vad vi ska se för film). Får se om vi kan dra med några snygga boys också. Höhö.


Vita som snö under konfalägret ! Förutom Issa då som körde på fuskbränna ;)

HOWDY PARTNER

Wiiie, äntligen hemma ! Tyckte att det var riktigt mysigt att åka till Norrköping & High Chaparall, men skulle inte stått ut en dag till. Om jag ska vara ärlig sådär. Är nog lite småberoende av TV & dator för det var det jag saknade mest, haha. Förutom Julia förstås. Men aa, har varit pissväder typ hela tiden utom dagen då vi var i Söderköping & på High Chaparall.
Nu tänker jag snacka lite med Julia på msn & sen erövra TVn ! Lägger ut bilder & svarar på kommentarer när jag har tid imorgon, pussen.


Typ
osminkad & väääääldigt trött, jao.


Best city ever ! ♥

Japp, japp. Om någon timme drar jag till Norrköping för att träffa farsan & min älskade farmor & farfar ! ♥ Har saknat dom som sjutton. Vi kommer vara där i några dagar, sen drar vi vidare till en stuga utanför Värnamo där vi ska tillbringa två nätter & glassa på / i High Chaparall. Hum.
Blir nog roligt, fast kommer varken ha data eller Internet på hela den tiden tyvärr. Mamma & Rune envisas med att när man är bortrest så ska man inte ha sånt med sig. Om dom fick bestämma skulle jag knappt få använda mobilen under semestern. HAHA.


Vad säger man ?

Lite smågammal bild sådär.

Vild & vågad
Jävligt begåvad
Brunett & het
Jo tack jag vet
Snygg & läcker
Tack det räcker
Brunetter är heta
Det borde du veta!


Some new stuff.

Tack för örhängena Maria & tack för kjolen & skorna mamma. Uppskattas.